Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Έληξε πριν από λίγο η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών της ΕΥΠ, και εξέφρασε την υποστήριξή του για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Π-Σ κ. Κασελλάκης ήταν μαζί με τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη και τον επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο.

Μετά την έξοδό του από το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και την ευχαριστούμε για το χρόνο της. Συζητήσαμε με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Θέλουμε ισχυρή, ανεξάρτητη δικαιοσύνη»

Για τη σημασία του σκανδάλου υποκλοπών ΕΥΠ - Predator, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη δικαιοσύνη, αλλά και για την κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό».

«Να είναι ξεκάθαρο προς όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη δικαιοσύνη, και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη δικαιοσύνη στη χώρα του» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σήμερα, ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Βελεργάκης, κατέθεσε επίσης υπόμνημα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA