Μενού
ethniki odos vrady.jpg
Εθνική Οδός. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Βίντεο στο οποίο φαίνονται οι έλεγχοι ταχύτητας της τροχαίας σε κεντρικές οδικές αρτηρίες ανάρτησε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Στα πλάνα διακρίνονται τα ειδικά μηχανήματα που καταγράφουν την ταχύτητα των ΙΧ και των μηχανών. Μάλιστα, σε μία περίπτωση, ένα μαύρο αυτοκίνητο φτάνει τα 251 χλμ/ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Στο ίδιο βίντεο καταγράφεται σωρεία παραβάσεων για υπερβολική ταχύτητα σε κεντρικές και πολυσύχναστες λεωφόρους της Αττικής, όπως η Ποσειδώνος, η Βουλιαγμένης και η Συγγρού.

«Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Οικονόμου.

«Έτρεχε με 250 χλμ/ώρα»

«Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών. Σε πρόσφατους ελέγχους εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στο Αυτόφωτο

«Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Οι προβλεπόμενες κυρώσεις επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους παραβάτες», αποκάλυψε ο υπουργός, μέσω Twitter. «Η ρητή εντολή στην ΕΛΑΣ είναι αυτή της μηδενικής ανοχής στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας. Οι έλεγχοι αυξάνονται συνεχώς και ομοίως και οι βεβαιωμένες παραβάσεις», έγραψε επίσης στα social media ο Γιάννης Οικονόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA