Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μεσάνυχτα Παρασκευής στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους (στατική δύναμη που περιφρουρεί τις λαμαρίνες στο πρώην εργοτάξιο του Μετρό στην πλατεία) και εκτόξευσε εναντίον των αστυνομικών τουλάχιστον δέκα βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα.
Στη συνέχεια η ομάδα των ατόμων έφυγε από το σημείο πυρπολώντας κάδους απορριμμάτων (για παράδειγμα στην Εμμανουήλ Μπενάκη) προκειμένου να καθυστερήσει την αντεπίθεση των αστυνομικών.
Τα ΜΑΤ απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.
Ακολούθησε κυνηγητό στα στενά των Εξαρχείων και αυτή την ώρα φαίνεται πως η ένταση έχει εκτονωθεί πλήρως.
Δεν είναι ακόμα γνωστό αν έχουν γίνει συλλήψεις – προσαγωγές ή αν έχουν υπάρξει τραυματισμοί.
- Γιατί υπάρχουν τραγούδια που θεωρούμε σχεδόν «ιερά»;
- Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Ενισχύονται οι άνεμοι, πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα έχει καταιγίδες
- Ο πραγματικός λόγος της τουρκικής «απόβασης» στο Αιγαίο: Γιατί προτιμούν τα ελληνικά νησιά
- «Πιστεύαμε πως δεν θα βγούμε ζωντανοί»: Νέες μαρτυρίες από την πτήση τρόμου Θεσσαλονίκη-Μόναχο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.