Μενού
Ληστεία χρηματοκιβωτίου στη Θεσσαλονίκη
Ληστεία χρηματοκιβωτίου σε ταξιδιωτικό γραφείο | EUROKINISSI - MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Εξιχινάστηκε τριμελής σπείρα στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία αποτελούσε φόβητρο για τους κατοίκους αρκετών της πόλεων, καθώς ήταν υπεύθυνη για αρκετές ληστείες σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η σπείρα στη Βόρεια Ελλάδα εξιχνιάστηκε από αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, οι οποίοι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους τρεις δράστες που είχαν προκαλέσει πανικό το 2021 σε εταιρείες και επιχειρήσεις, γιατί στόχευαν χρηματοκιβώτια.

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, που γινόντουσαν αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας των επιχειρήσεων, οι τρεις δράστες της σπείρας τούς απειλούσαν με λοστούς.

Σπείρα: Πώς δρούσε

Τα δύο μέλη της βρίσκονται ήδη στη φυλακή για παρόμοια αδικήματα, ενώ ο τρίτος ταυτοποιήθηκε και κλήθηκε από τον εισαγγελέα για περισσότερες εξηγήσεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα προφυλακιστεί.

Όπως αναφέρεται, λειτουργούσε με τη μέθοδο της αποσυγκόλλησης χρηματοκιβωτίου, τα οποία έσερναν και τα μετέφεραν με δικό τους αυτοκίνητο. Άξιο αναφοράς είναι ότι το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Αθήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA