Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο πήρε το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) η 13χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Συκεών Θεσσαλονίκης, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια διαλείμματος, μετά από challenge του TikTok.
Η μαθήτρια, η οποία νοσηλεύτηκε στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Ιπποκράτειου, είναι καλά στην υγεία της, όπως ανέφεραν οι γιατροί μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξετάστηκε από παιδιάτρους αλλά και παιδοψυχολόγους οι οποίοι δεν έκριναν απαραίτητη την παραμονή της στο νοσοκομείο.
Ενώ βρισκόταν χθες (22/1) στο σχολείο της, η μαθήτρια πήρε μέρος σε διαδικτυακή δοκιμασία κατακράτησης της αναπνοής με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.
Η διευθύντρια του γυμνασίου έχει ήδη ζητήσει ηλεκτρονικά τους γονείς από να ενημερώσουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους που κρύβουν οι προκλήσεις του TikTok.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.