Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Στις 5 Απριλίου αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση βιασμού ηθοποιού από σκηνοθέτη τηλεοπτικής σειράς, με σεναριογράφο και φίλο του κατηγορούμενου να καταθέτει ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Ο φίλος του σκηνοθέτη γνωστής τηλεοπτικής σειράς, που κατηγορείται για τον βιασμό της ηθοποιού, κατέθεσε πως το θύμα επικοινώνησε μαζί του αμέσως μετά το περιστσατικό, πως του είπε ότι ο κατηγορούμενος τη βίασε και περιέγραψε την πρώτη του αντίδραση, όταν το έμαθε.

«Εγώ της έστειλα ένα μήνυμα κι εκείνη μου είπε πως "ο σκηνοθέτης με βίασε. Εκεί πάγωσα» είπε, μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε τον κατηγορούμενο και τον ρώτησε εάν κακοποίησε σεξουαλικά την ηθοποιό.

Τι είπε στην κατάθεσή του ο φίλος του σκηνοθέτη και σεναριογράφος

 «Είχαμε γνωριστεί με την ηθοποιό το 2009-2010 από τον σκηνοθέτη. Τον κατηγορούμενο τον γνωρίζω από το 2001 αλλά γνωριστήκαμε καλύτερα το 2004 στο σίριαλ «Απόσταση αναπνοής».

«Υπήρχε ένα διάστημα που βγαίναμε όλοι μαζί… Ένα βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο μου,  με πήρε ο κατηγορούμενος, και μου είπε ότι είχε βγει με το θύμα για φαγητό και μετά πήγαν σε ένα πάρκινγκ και βρέθηκαν ερωτικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μου είπε ότι όταν πήγε να προχωρήσει την πράξη, εκείνη
αντέδρασε, φώναζε κι εκείνος την έβαλε δίπλα του, προσπάθησε να την ηρεμήσει και την πήγε στο «Ακρωτήρι» συνέχισε ο φίλος του σκηνοθέτη.

«Μου είπε ότι πήγε κι αυτός μέσα και πως εκείνη δεν του μιλούσε κι εκείνος έφυγε. Εγώ της έστειλα ένα μήνυμα κι εκείνη μου είπε πως «ο σκηνοθέτης με βίασε». Εκεί πάγωσα. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν υπάρχει βιασμός και πως σταμάτησε όταν του είπε πως δεν θέλει» πρόσθεσε ο σεναριογράφος.

«Με ρώτησε αν θα πάει στην αστυνομία αφού θεωρεί ότι την βίασε.  Εγώ δεν ήμουν μπροστά, ξέρω τι μου είπε ο ένας και τι μου είπε ο άλλος. Αυτός μου το περιέγραψε σαν μια κακή στιγμή σε ένα ζευγάρι» πρόσθεσε, επίσης.

«Θεώρησε ότι είχε πιει και γι' αυτό αντέδρασε έτσι το θύμα. Όταν η ηθοποιός μου είπε για την καταγγελία, πήρα τον κατηγορούμενο και του είπα για το περιστατικό κι αυτός δεν το θυμόταν. Μου λέει «ποια είναι αυτή; Ποτέ έγινε αυτό;». Εγώ του θύμισα για ποια πρόκειται» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων.

  • Εισαγγελέας: Όταν του είπατε ότι η κοπέλα λέει πως την βίασε ποια ήταν η αντίδραση του;
  • Μάρτυρας: Με ρώτησε αν θα πάει στην αστυνομία και μου είπε πως αν θέλει να πάει να της πω πως θα τη συνοδεύσει ο ίδιος.
  • Εισαγγελέας: Είπατε κάτι κρίσιμο για στοιχεία. Τότε θα είχε στοιχεία για να υποστηρίξει την καταγγελία;
  • Μάρτυρας: Δεν ξέρω. Αν είχε πάει σε ιατροδικαστή ας πούμε, αν είχε γίνει  κάτι ίσως να το έβρισκαν. Τώρα δεν ξέρω...
  • Πρόεδρος: Θυμάστε τι σας είπε ακριβώς όταν του είπατε ότι η κοπέλα λέει ότι βιάστηκε;
  • Μάρτυρας: Έδειξε έκπληξη με την έννοια τι είναι αυτά που λες. Μου είπε πως ήταν μεθυσμένη και πως αν θέλει να πάει στην αστυνομία να πάνε μαζί. Το αρνιόταν. Μου έλεγε πως μόλις αντέδρασε εκείνη, αυτός σταμάτησε.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή της φίλης του θύματος, στην οποία η ηθοποιός είχε πει το ίδιο βράδυ που συνέβη το περιστατικό, πως τη βίασε ο σκηνοθέτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA