Μενού
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων | EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που έχασε τη ζωή της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Αβάσταχτος πόνος για τη νέα γυναικοκτονία και σοκ στην κοινή γνώμη από την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της κοπέλας στέλνει το μήνυμά του σε όλες τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Ο πόνος είναι ανείπωτος την παρούσα στιγμή προσπαθώντας να διαχειριστώ την τεράστια απώλειά μου. Δυστυχώς, η Κυριακή μου δεν θα γυρίσει πίσω. Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου. Όπως όλους τους πολίτες. Πλέον, να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κορίτσια πρέπει να μιλούν στην οικογένεια. Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό για να μην με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη. Μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA