Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/4) σε αυτοκίνητα στα Άνω Πατήσια και στο Καματερό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν πρόκειται για εμπρηστική επίθεση ή όχι.
Επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέφτασαν στο σημείο στα Άνω Πατήσια και στο Καματερό και κατάφεραν να κατασβήσουν τη φωτιά στα δύο αυτοκίνητα, τα οποία έγιναν παρανάλωμα του πυρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Φωτιά σε Άνω Πατήσια και Καματερό: Τι αναφέρει η Πυροσβεστική
«Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε ΕΙΧ όχημα, πλησίον του Δημοτικού γηπέδου Καματερού, στη Ζωφριά Ανω Λιοσίων Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Κατεσβέσθη πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα, στη συμβολή των οδών Χαλκίδος και Λεωφόρου Ιωνίας, στη συνοικία Άνω Πατήσια, στο δήμο Αθηναίων Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.