Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Τ. Καρατάσου στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 2:00, εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ξεκίνησε από τη σαλοκουζίνα του διαμερίσματος.
Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.