Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Τ. Καρατάσου στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 2:00, εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ξεκίνησε από τη σαλοκουζίνα του διαμερίσματος.
Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.
- Η άδικη φορολόγηση των διαδικτυακών παιγνίων, οι απαντήσεις για την αίθουσα και ο διάδοχος του Χαρίτση
- Live Μέση Ανατολή: Συνεχίζει να «αδειάζει» Τραμπ το Ιράν για τις δήθεν συνομιλίες - Κλιμακώνει το Ισραήλ
- Απολογείται σήμερα ο Τσαγκαράκης στον ανακριτή: Ο βυζαντινολόγος που «τίναξε» την γκαλερί στον αέρα
- Καιρός: Δεν μας χαρίζεται η 25η Μαρτίου - Βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.