Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Μυκηνών, στην Καλλιθέα, με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κατάκοιτη γυναίκα στο εσωτερικό του.
Μέσα σε λίγα λεπτά, 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, μεταξύ αυτών και ένα βραχιονοφόρο, έφτασαν στο σημείο και έκαναν άμεσα έφοδο στο διαμέρισμα.
Οι πυροσβέστες έβγαλαν μια γυναίκα ενώ σε λίγα λεπτά έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά. Σύμφωνα με περίοικους, αν είχαν καθυστερήσει έστω και για λίγα λεπτά η έκβαση του περιστατικού θα ήταν διαφορετική.
Η ηλικιωμένη είχε τις αισθήσεις της και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα στα χέρια στο «Σωτηρία».
- Σκληρή απάντηση Acun Medya στην αγωγή-μαμούθ του Φλώρου: Παραλήπτης της αγωγής και ο ΣΚΑΪ
- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα έγινε στη ΔΕΘ το 1985 από τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.