Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 65χρονος, όταν έκρηξη σε φιάλη υγραερίου προκάλεσε μεγάλη φωτιά λίγο πριν τις 12:00 το πρωί της Τετάρτης (28/08) σε σπίτι στα Σπάσματα Μηνιών στην Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο άνδρας έχει διασωληνωθεί.
Στην περιοχή έσπευσαν έξι υδροφόρα οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ η φωτιά, λόγω της έκρηξης, επεκτάθηκε γρήγορα σε παρακείμενο οικόπεδο.
Μάλιστα, για την κατάσβεση χρειάστηκε η συνδρομή δύο αεροσκαφών PZL, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού.
Το σπίτι, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρόχειρης κατασκευής, κάηκε ολοσχερώς, ενώ οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα.
Υπό έλεγχο η φωτιά
Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενες κατοικίες.
Από το σπίτι απεγκλωβίστηκε ο 65χρονος, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.
Στο σημείο παραμένουν οχήματα της πυροσβεστικής, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν νέες αναζωπυρώσεις.
Οι τοπικές αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης και τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.