Σοβαρή είναι η εξέλιξη της φωτιάς στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας, όπου εστάλη πριν από λίγο μήνυμα από το «112».
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύονται, καθώς η περιοχή γειτονεύει με την Πάρνηθα και πλέον οι προσπάθειες εστιάζονται στο να μην περάσει εκεί.
Πυροσβέστες είπαν στο OPEN πως προβληματίζονται εξαιτίας του γεγονότος ότι η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, δηλαδή την κατεύθυνση προς Πάρνηθα.
Στο σημείο επιχειρούν 94 πυροσβέστες με 30 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και δύο πεζοπόρα τμήματα.
Επίσης εθελοντές είναι σε ετοιμότητα για να συνδράμουν σε περίπτωση που τους ζητήσουν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες.
Το μήνυμα του «112» για τη φωτιά στα Δερβενοχώρια:
- Το ψηφοδέλτιο-αρένα στη Θεσσαλονίκη, οι παρατηρήσεις Μητσοτάκη στους βουλευτές και οι ψύχραιμοι φορείς
- Θεσσαλονίκη: Πληγωμένο «αετόπουλο» πήγε στο Μετρό με νταλκά: «Είναι φαντασμαγορικό, αλλά χώρισα»
- Πάνω από 17 εκατ. φάκελοι κοινωνικών φρονημάτων στην πυρά - Μία ύποπτη «εθνική συμφιλίωση»
- Τηλεργασία και η Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμνή μέσα σε μπανιέρα με το λάπτοπ
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.