Στις φλόγες τυλίχθηκαν –τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/1)– δύο οχήματα, ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, μετά από φωτιά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για τη φωτιά στην Καλαμαριά, εκδηλώθηκε στα δύο σταθμευμένα οχήματα, ενώ φέρεται να ξεκίνησε από τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια να επεκτάθηκε στο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που έσβησαν τη φωτιά. Πληροφορίες για τραυματίες δεν υπάρχουν, όμως σημειώνεται ότι τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά.
- «Ο ορισμός της κόλασης»: Ταξιδιώτης σε πάνω από 60 χώρες μετανιώνει για ελληνικό προορισμό
- Μπορείτε να φανταστείτε άλλη από τη Λέχου στο «Ευτυχισμένοι μαζί»; Ηθοποιός είχε απορρίψει τον ρόλο
- Η αδιανόητη ανθρωποσφαγή στο City of Poros – Ποιοι και γιατί οργάνωσαν το μακελειό
- Οκτώ Έλληνες διάσημοι που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν απατήσει σύντροφό τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.