Εξελίξεις σημειώθηκαν σχετικά με την υπόθεση πυρκαγιάς σε πευκοδάσος της Ύδρας τον περασμένο Ιούνιο και την εκτόξευση πυροτεχνημάτων από πολυτελή θαλαμηγό, κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega σημειώθηκε μια σημαντική εξέλιξη που ανατρέπει όλα όσα είχαν ισχυριστεί αρχικά οι κατηγορούμενοι.
Στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι ένα από τα δύο προφυλακισμένα μέλη του πληρώματος παρουσιάστηκε στην ανάκριση και παραδέχθηκε την ρίψη πυροτεχνημάτων.
«Ναι ρίξαμε πυροτεχνήματα, εγώ τα έριξα. Βγήκαμε σε ένα βράχο κοντά στην παραλία κρατώντας μια συστοιχία βεγγαλικών», φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα πάντα με το Mega.
Κατά τις ίδιες πηγές, το πρόσωπο αυτό είναι ο καπετάνιος της θαλαμηγού.
Φωτιά στην Ύδρα: Βαριές οι κατηγορίες
Να σημειωθεί ότι τα μέλη του πληρώματος κατηγορούνται για εμπρησμό με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος.
Υπενθυμίζεται ότι το πευκόδασος τυλίχθηκε στις φλόγες στις 20 Ιουνίου του 2024.
Αρχικά, όσοι βρίσκονταν στην θαλαμηγό στην Ύδρα, πλήρωμα και φιλοξενούμενοι, αρνήθηκαν τη ρίψη βεγγαλικών.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.