Στους δρόμους έχουν βγει οι κάτοικοι των οικισμών Πευκιάς, Ειρήνη και Καλλιθέα στο Λουτράκι, καθώς μεγάλη φωτιά καίει στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση.
Παράλληλα, εκκενώνεται η παρακείμενη κατασκήνωση Sport Camp, ενώ σύμφωνα με το loutraki365 το Μεσογειακό κέντρο έκανε επείγουσα κλήση για ασθενοφόρο και πυροσβεστικά οχήματα καθώς η πυρκαγιά έχει κατεύθυνση προς τα εκεί.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.
Στην περιοχή επιχειρούν δύο ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος, καθώς και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 54 πυροσβέστες, 19 οχήματα, τρία αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα και ένα ελικόπτερο Σινούκ.


- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Οι 47 ημέρες κόλασης του Σπύρου Μουστακλή – Τα φρικτά βασανιστήρια στο ΕΑΤ – ΕΣΑ
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.