Μενού
aspropyrgos-fotia
Φωτιά σε βιομηχανική περιοχή στον Ασπρόπυργο | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής (6/8) σε βιομηχανική περιοχή στον Ασπρόπυργο.  Η φωτιά καεί σε βιομηχανική περιοχή στην Λάκκα Ασπροπύργου.

Στο σημείο επιχειρούν τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες, ενώ η περιοχή έχει καλυφθεί από μαύρους καπνούς.

Στο μεταξύ μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου. Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η ένταση της φωτιάς δεν έχει την ίδια δυναμική που είχε το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις και επιχειρούν για την κατάσβεσή της. 

Επί τόπου βρίσκονται 100 πυροσβέστες με οκτώ ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 4 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Συνδρομή παρέχουν, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας, δασοφύλακες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί μηχανήματα έργου για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA