Φωτιά τώρα καίει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου στη Νέα Σμύρνη.
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες.
Από το κτίριο απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, μεταφέθηκε σε ασφαλές σημείο και δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, καθώς εισέπνευσε καπνό.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.