Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (11/07) στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως, καθώς ξέσπασε φωτιά σε κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Σύμφωνα με το Mega, άνθρωποι παραμένουν στα μπαλκόνια του κτιρίου, ενώ αρκετοί έχουν ήδη απομακρυνθεί. Καπνοί έχουν «πνίξει» την περιοχή, ενώ η γρήγορη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής εμπόδισε την επέκταση της φωτιάς.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή για εγκλωβισμένα άτομα.
Δείτε το βίντεο από το σημείο
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Ο αντικαταστάτης του Νίκου Στραβελάκη στο 10 Παντού: Τι συνέβη στον γνωστό δημοσιογράφο
- «Δεν φεύγουμε με θυμό…»: Αποχαιρετά τα Φουρνά Ευρυτανίας η πολύτεκνη οικογένεια μετά από δύο χρόνια
- Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία - «Πάνω από όλα είμαστε γονείς»
- Μαρία Σολωμού: Έδειξε το «Σ' αγαπώ» που της είχε γράψει ο Μάριος Αθανασίου σε χαρτοπετσέτα
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.