Μενού
Πυροσβεστική
Επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα σε οικόπεδο και πιο συγκεκριμένα σε αποθηκευτικό χώρο στην Παιανία, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προκάλεσε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η Πυροσβεστική, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε στο σημείο με 22 πυροσβέστες και 8 οχήματα προκειμένου να περιορίσει το πύρινο μέτωπο στην Παιανία και την έθεσε άμεσα υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο ύψος του ΙΚΕΑ και έκαψε ξερά χόρτα, ενώ στο σημείο είχε λάστικα, και γι' αυτό ήταν έντονη η παρουσία καπνού.

Σε εξέλιξη η φωτιά στην Ιεράπετρα

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στην Κρήτη, στην Ιεράπετρα πιο συγκεκριμένα, όπου ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και τρία διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Η φωτιά ξέσπασε περί τις 08:30 σε δασική έκταση στον Μαύρο Κόλυμπο και αυτή την ώρα οι δυνάμεις εστιάζουν στο κομμάτι που βρίσκεται ανατολικά προς Κουτσουρά, ενώ η πλευρά προς την Ιεράπετρα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι με ριπές ανέμων 8 έως 9 μποφόρ γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των δυνάμεων καθώς και τις ρίψεις από τα εναέρια μέσα.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA