Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση δίπλα στην οδό Ρούμελης ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (12/06) στη Λιβαδειά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα.
Φωτιά στη Λιβαδειά: Μέσα στον αστικό ιστό οι φλόγες
Σύμφωνα με το viotiaplus.gr η φωτιά έχει ξεσπάσει εντός της Λιβαδειάς, πίσω από το 2ο Λύκειο και κάτω από το Νοσοκομείο.
Οι συνθήκες είναι αποπνικτικές, κατά τις ίδιες πηγές, ωστόσο τονίζεται ότι μετά τις 21:15 η φωτιά άρχισε να τίθεται υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά είναι μέσα στον αστικό ιστό και κοντά σε σχολικό συγκρότημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια.
Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίστηκε ότι η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά σε σπίτια, αλλά και σε δημόσιες εγκαταστάσεις όπως το 2ο Λύκειο και το Νοσοκομείο. Επιπλέον, τονίστηκε ότι οι φλόγες βρέθηκαν μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από δεξαμενές προπανίου.
Λίγο πριν τις 22:30 έγινε γνωστό από την πυροσβεστική ότι η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.