Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση δίπλα στην οδό Ρούμελης ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (12/06) στη Λιβαδειά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 16 οχήματα.
Φωτιά στη Λιβαδειά: Μέσα στον αστικό ιστό οι φλόγες
Σύμφωνα με το viotiaplus.gr η φωτιά έχει ξεσπάσει εντός της Λιβαδειάς, πίσω από το 2ο Λύκειο και κάτω από το Νοσοκομείο.
Οι συνθήκες είναι αποπνικτικές, κατά τις ίδιες πηγές, ωστόσο τονίζεται ότι μετά τις 21:15 η φωτιά άρχισε να τίθεται υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά είναι μέσα στον αστικό ιστό και κοντά σε σχολικό συγκρότημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια.
Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίστηκε ότι η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά σε σπίτια, αλλά και σε δημόσιες εγκαταστάσεις όπως το 2ο Λύκειο και το Νοσοκομείο. Επιπλέον, τονίστηκε ότι οι φλόγες βρέθηκαν μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από δεξαμενές προπανίου.
Λίγο πριν τις 22:30 έγινε γνωστό από την πυροσβεστική ότι η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.