Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά, που εκδηλώθηκε σήμερα (11/1) το απόγευμα στην περιοχή Βέρια, στη Σπάρτη, στον νομό Λακωνίας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Για την κατάσβεση, επιχειρούν και συνεχίζουν να επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ και 11 οχήματα.
Μάλιστα, συνδρομή για την κατάσβεση της φωτιάς στη Σπάρτη παρείχαν και συνεχίζουν να παρέχουν υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
- Η εκτέλεση του Νικόλαου Καλύβα από την ΟΠΛΑ - «Ένας σιχαμερός Έλληνας εξολοθρεύτηκε»
- Εξαφάνιση της Λόρα: «Ποια είναι η Άννα» - Το νέο πρόσωπο που ανατρέπει την έρευνα
- Φινλανδία: 80χρονος ζούσε για 20 χρόνια σε υπόγειο χωρίς παράθυρα και τουαλέτα
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.