Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τρίτης (23/04) για φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Σχίνοι Ζαχάρως στην Ηλεία.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, αυτή την ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με δυνάμεις από Κρέστενα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία, δίνει μεγάλη μάχη να περιορίσει το μέτωπο.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 57 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και υδροφόρες από ΟΤΑ.


Δείτε βίντεο από το σημείο:
- Ξέσπασε η Ηλιάδη κατά της Μεσσαροπούλου: «Τραγικό και χυδαίο σχόλιο, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»
- Δήμος Μεσολογγίου: «Πράξη σεβασμού ο ασπασμός της Εικόνας της Εξόδου - Δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση»
- Κλαυδία: Ο πρώην σύντροφός της, OGE ξεκαθαρίζει για τη δικαστική υπόθεση - «Δεν έχω καμία σχέση με το ζήτημα»
- Τα πρώτα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με έναν νεκρό - LIVE εικόνα
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.