Φωτιά τώρα που έχει ξεσπάσει και μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στο Κεράμι της Καλλονής Λέσβου, έχει θέσει σε πλήρη κινητοποίηση την πυροσβεστική.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, με την κατάσβεσή της να καθίσταται επείγουσα, καθώς το μέτωπο εξαπλώνεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Όπως ενημερώνει η πυροσβεστική, ευτυχώς οι δυνάμεις της πρόλαβαν τη φωτιά προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις, και αναμένεται να ελεγχθεί πλήρως το μέτωπο σύντομα.
Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες και 1 ομάδα πεζοπόρων, με 6 οχήματα, ενώ 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο εκτελούν ρίψεις νερού από αέρος.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.