Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Πέμπτης (18/6) μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο πρανές οδού στο Κορωπί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε σε μικρή έκταση και οι δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση, το έπραξαν για προληπτικούς λόγους.
Η εστία της φωτιάς που ξέσπασε πάνω από τον οικισμό Κίτσι οριοθετήθηκε λίγη ώρα αργότερα.
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.