Το πρωί του Σαββάτου (19/07) ξέσπασε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, με 36 πυροσβέστες να επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς, με τη συνδρομή 14 οχημάτων, εθελοντών πυροσβεστών, καθώς και δύο εναέριων μέσων (ελικόπτερα).
Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ της περιοχής.
Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση δεν απειλούνται κατοικίες, ωστόσο οι δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή λόγω των ενισχυμένων ανέμων στην περιοχή.
- «Μην το βάζετε κάτω»: Η απάντηση της Λάουρα Κοβέσι στην ερώτηση του Reader από τους Δελφούς
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Για ποια ΑΦΜ ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε αίτηση
- Πώς είναι να γίνεται κάτω από το σπίτι σου το έγκλημα που βλέπεις στις ειδήσεις
- «Μαλλιά κουβάρια» στο Happy Day: Πέταξε το κινητό ο Βερύκιος – «Είσαι ξινισμένη καραβάνα»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.