Φωτιά τώρα στο Μαρκόπουλο Αττικής, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο πως το πύρινο μέτωπο εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και «έκαψε» κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σύμφωνα με την Υπηρεσία, για τη φωτιά στο Μαρκόπουλο κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα, ενώ δόθηκε εντολή απογείωσης για 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, και κατάφερα να τη θέσουν υπό έλεγχο προτού επεκταθεί.
Η φωτιά στο Μαρκόπουλο δεν απείλησε κατοικίες.
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.