Μενού
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Συναυλία για τον «Άλλον Άνθρωπο» με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Προκαταρκτική έρευνα για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος ξεκίνησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή και διαχειριστή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και δύο συγγενικά του πρόσωπα.

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», όπου ξέσπασε εναντίον αναφέροντας πως τους έκανε «ρεζίλι» και ότι «κατέστρεψε τον ίδιο και τη γυναίκα του».

«Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, τη γυναίκα μου. Μας ξεφτίλισε. Ήθελε να κάνει όλα αυτά αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω έπαιζε; Να έχει δύο πρόσωπα;».ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Τζίτζης, γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Γαμπρός Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: Τι είπε για τον λογαριασμό

Συνεχίζοντας, ο κ. Τζίτζης μίλησε τόσο για τα χρήματα όσο και για τον τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο διαχειριζόταν ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Είδα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου, τα οποία ήταν περισσότερα από τον μισθό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μού λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών» σημείωσε.

«Στην κοινωνική κουζίνα πήγαινε κόσμος που δεν μπορούσε να φάει. Μαγειρεύαμε από τα πράγματα που έφερνε ο κόσμος αλλά όταν ξεμέναμε πήγαινε ο Κωνσταντίνος και ψώνιζε. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα μοίραζε τρόφιμα στους απόρους» πρόσθεσε ακόμη.

Γαμπρός Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: Τι είπε για τα πρακτορεία

Ερωτώμενος για το εάν ο γαμπρός του πήγαινε σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και για το εάν έπαιζε, ο κ. Τζίτζης υπογράμμισε πως «δεν ξέρει κάτι γι' αυτό, καθώς ερχόταν στην Αθήνα μόνο το Σάββατο, γιατί την Κυριακή δούλευε στον δήμο».

«Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και ψώνιζε. Τα πιο πολλά που φτιάχναμε, ήταν από πράγματα που μας είχαν φέρει από πριν, ωστόσο αρκετές φορές φτιάχναμε φαγητό από πελτέδες τους οποίους και ψώνιζε» κατέληξε σχετικά με το πώς προμηθευόταν η κοινωνική κουζίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.