Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/04) στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
Σύμφωνα με το pelop.gr ένα αυτοκίνητο κινούνταν πάνω στη γέφυρα με κατεύθυνση προς την Πάτρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του.
Στη συνέχεια, το όχημα χτύπησε στα κιγκλιδώματα της γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου, που υπάρχουν στο ρεύμα κυκλοφορίας.
Συναγερμός στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσε το πυροσβεστικό κλιμάκιο της γέφυρας με ένα όχημα και 2 πυροσβέστες, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από το Αντίρριο προς την Πάτρα διεκόπη μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.