Το περασμένο Σάββατο κηδεύτηκε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών την Πέμπτη 22/1.
Ο αδελφός του, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος έκανε γνωστή και την είδηση της απώλειάς του μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» λέγοντας πως στον αδελφό του χρωστάει αυτό που έγινε.
Διαβάστε ακόμα: «Με σημάδεψε, με ανέδειξε, μου έδωσε το επώνυμό του»: Η Ράνια Καρατζαφέρη αποχαιρετά τον Σπύρο Καρατζαφέρη
«Το ξέρετε πιο καλά από εμένα, ότι ο Σπύρος υπήρξε ιχνηλάτης στο επάγγελμα, άνοιξε δρόμους τους οποίους περπατήσαμε πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ. Πρέπει να ομολογήσω γιατί του το χρωστάω ότι, αν δεν είχε ανοίξει τους δρόμους ο Σπύρος, δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα».
Σε ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου για το αν χρωστάει στον Σπύρο μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του πορείας, απάντησε: «Του χρωστάω μεγάλος μέρος της καρδιάς μου. Ήταν ασυμβίβαστος, για αυτό έκανε πολλούς εχθρούς και για αυτό κατάφερε αυτά που κατάφερε».
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.