Μενού
ακροπολη-επαρση-σημαια
Έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης | glomex
  • Α-
  • Α+

Σήμερα( 21/11), η Ελλάδα γιορτάζει μια μεγάλη –διπλή– εορτή: τα Εισόδια της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το πρωί, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας, με τη συμμετοχή αγήματος της Προεδρικής Φρουράς. Το Μουσικό Τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος απέδωσε το εμβατήριο και ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτρης Χούπης, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΣ και ΓΕΝ.

Στις 11:00 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ στις 12:00 παρά 20 θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα μεταβεί στον σταθμό Μετρό Συντάγματος, όπου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις της διακλαδικής Έκθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...