Μενού
Akmi1
  • Α-
  • Α+

Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, συμμετείχε ως “Επίσημος Υποστηρικτής” στον 14 ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Akmi2

Η παρουσία της Σχολής στο Sponsors Village της διοργάνωσης, το διήμερο 7-8 Μαρτίου, ήταν ιδιαίτερα δυναμική, με ένα σύνολο δράσεων που ανέδειξαν τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό στη μεγάλη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου.

Akmi3

Στο Relax Area που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος, σπουδαστές της Σχολής Γαστρονομίας προετοίμασαν και προσέφεραν υγιεινές energy bars, ενώ σπουδαστές της Σχολής Φυσικοθεραπείας ανέλαβαν την αποθεραπεία των δρομέων, παρέχοντας on-site αθλητική μάλαξη με ειδικό εξοπλισμό που μεταφέρθηκε από τα εργαστήρια της Σχολής. Παράλληλα, ομάδα σπουδαστών της Σχολής Φωτογραφίας κάλυψε φωτογραφικά το μεγάλο δρομικό event.

Akmi Physio

Η Ανώτερη Σχολή ΑΚΜΗ αποτελεί τον αποκλειστικό Υποστηρικτή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΣΕΓΑΣ για περισσότερα από 10 χρόνια τώρα, στηρίζοντας έμπρακτα πλήθος αθλητών μέσω από το Πρόγραμμα Υποτροφιών που έχει θεσπίσει. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους αθλητές τα κατάλληλα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία μετά τη λήξη της αγωνιστικής τους καριέρας.

AkmiPhysio

Ξεχωριστή στιγμή της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε και η διάκριση της υποτρόφου Αθλητικής Δημοσιογραφίας της Ανώτερης Σχολής ΑΚΜΗ, Αναστασίας Μαρινάκου, η οποία κατέκτησε για Τρίτη χρονιά την πρώτη θέση στην κατηγορία της, τερματίζοντας με χρόνο 1:14:27.

Marinakou

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...