Μενού
kairos vrohes
Βροχερός καιρός | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Παραμένει και σήμερα αλλά και το Σάββατο (06/04) το ηλιόλουστο και σχεδόν καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού ωστόσο περιμένουμε μία αστάθεια την Κυριακή (07/04).

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη στο Open, θα έχουμε μία σύντομη διαταραχή που θα περάσει το απόγευμα της Κυριακής (07/04) από τα ανατολικά και βόρεια.

Έρχονται πιο ψυχρές αέριες μάζες που θα κάνουν άστατο τον καιρό μέχρι το πρωί της Δευτέρας (08/04), με ενισχυμένους βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Το Σάββατο θα επικρατήσουν εξαιρετικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Έρχονται βροχές

Από το μεσημερι/απόγευμα της Κυριακής, θα ξεκινήσουν βροχές από την ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Βόρειο Αιγαίο. Προς το βράδυ θα κατέβουν πιο νότια και θα επηρεαστεί η Αττική και η Εύβοια αλλά και η Πελοπόννησος.

Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί ξανά.

Σύμφωνα επίσης με τον μετεωρολόγο, η αφρικανική σκόνη θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα, με ένα μικρό «κύμα» να έρχεται την επόμενη εβδομάδα από τη Ρουμανία, το οποίο όμως δεν θα μας απασχολήσει πολύ.

Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί στη χώρα μέχρι τις 11 Απριλίου, μετά ο καιρός θα χαλάσει και πάλι.

Συγκεκριμένα, μετά τις 11 Απριλίου, αναμένεται μία πιο οργανωμένη κακοκαιρία με περισσότερες βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αλλά όχι κάποιο «βαρύ» κρύο.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA