Μενού
φωτια πατημα χαλανδρι
Φωτιά στο πάτημα Χαλανδρίου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η καταστροφική φωτιά του Αυγούστου, που στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα, έφτασε ως τον αστικό ιστό καίγοντας μεταξύ άλλων μέσα στον Δήμο Χαλανδρίου, κάνοντας στάχτη μεταξύ άλλων κοινόχρηστες εκτάσεις.

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή, τα ξύλα που κόπηκαν από τα καμμένα δένδρα θα διανεμηθούν στους πολίτες, με προτεραιότητα να δίνεται, μεταξύ άλλων, στους κατοίκους της περιοχής που επλήγη από τη φωτιά.

«Ο Δήμος Χαλανδρίου θα προχωρήσει στη διανομή καύσιμης ξυλείας, που προέκυψε μετά την κοπή των καμένων δέντρων στους κοινόχρηστους χώρους ιδιοκτησίας του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν σχετικό αίτημα έως 18/09/2024.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους κατοίκους της πυρόπληκτης περιοχής του Άνω Πατήματος και πέριξ του Κοιμητηρίου Χαλανδρίου. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία Διαχείρισης Απορριμμάτων στο 210-68.95.816 για πληροφορίες» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...