Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χαλκίδας καταδίκασε 36χρονο για γενετήσιες πράξεις, βία και παράνομη κατακράτηση, μεταξύ άλλων, σε βάρος 13χρονης.

Η υπόθεση χρονολογείται στο 2020, όταν ο 32χρονος, τότε, καταδικασθείς είχε γνωρίσει την ανήλικη μέσω του ανήλικου ανιψιού του.

Όπως μεταφέρει το egnomi.gr, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μία φιλική σχέση την οποία ο ενήλικας εκμεταλλεύτηκε και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης,

Στη συνέχεια την κλείδωσε στο σπίτι του και την απειλούσε για να έχουν σεξουαλική επαφή, αλλά και τη φωτογράφησε παρά τη θέλησή της. Τη φωτογραφία, μάλιστα, την ανήρτησε στον λογαριασμό της 13χρονης στο Instagram.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας και την εισαγγελική πρόταση, τον έκρινε ένοχο για: γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης τρίτου, τελεσθείσα άπαξ, μετάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, παράνομη κατακράτηση, απειλή κατ' εξακολούθηση.

Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και του επιβλήθηκε συνολική ποινή 12 έτη κάθειρξης και πρόστιμο 50.000 ευρώ. 

Μετά την απόφαση, επέστρεψε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA