«Φωτιές» άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα με αποτέλεσμα το 4ο Συνέδριο του κόμματος να ξεκινήσει με «εκρηκτικό» τρόπο.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι το κόμμα θα πάει σε τετραπλές εκλογές και πλέον τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το ποιος ή ποιοι θα είναι απέναντί σου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πάμε σε τετραπλές εκλογές. Νομαρχιακές, οργανώσεις μελών, Κεντρική Επιτροπή και πρόεδρο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε!», είπε καταχειροκροτούμενος ο πρόεδρος του κόμματος.
«Κασσελάκη βάλε μπουρλότο»
Όπως ήταν επόμενο, οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, έδωσαν «τροφή» για άφθονα σχόλια στο Twitter.
Χρήστες σχολίασαν, ανάλογα και με τις πολιτικές τους προτιμήσεις, τα όσα «έβγαλε» η χθεσινή (22/02) ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ με πολλά από τα σχόλια να προκαλούν γέλιο.
- Σεισμός στη Βενεζουέλα: «Σαν ταινία τρόμου» - Ο ισχυρότερος σεισμός του αιώνα
- «Κουκουρούκου, μούφες και κουφάθηκα»: Ένα λεξικό των εφήβων της δεκαετίας του 1990
- Ρένια Λουϊζίδου: «Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από την εικόνα που θέλουν να φτιάξουν, το έκανα από νωρίς»
- Η αμηχανία της Σκορδά στην όλο νόημα έναρξη του Buongiorno - «Έχω να πω πάρα πολλά», λέει ο Ουγγαρέζος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.