Σε σύλληψη ενός 48χρονου εξελίχθηκε ένας τυπικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πλατεία 1866 στο κέντρο των Χανίων, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουλίου 2025.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο έλεγχος εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο, καθώς ένας 48χρονος, υπήκοος Τυνησίας, εκδήλωσε απείθαρχη συμπεριφορά, ενώ στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι απειλώντας τους αστυνομικούς.
Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.