Μενού
Η Δέσποινα και ο Ντέιβιντ
Η Δέσποινα και ο Ντέιβιντ | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο έρωτας αντέχει ακόμα και στις πιο απίθανες καταστάσεις, όπως αποδεικνύει η Δέσποινα και ο Ντέιβιντ. Η κοπέλα από την Ελλάδα και ο νεαρός από τη Λετονία βρέθηκαν και γνωρίστηκαν μέσω dating app, ενώ αποφάσισαν μετά από μερικά χρόνια να ξεκινήσουν μία νέα ζωή.

Η Δέσποινα Μαλλιωτάκη, με πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα, μένει πλέον μόνιμα στην εξοχή της Λετονίας, σε μία γραφική αγροικία που έφτιαξε από το μηδέν μαζί με τον Ντέιβιντ, και βγάζουν τα προς το ζην τόσο από την αγροτιά όσο και από τα social media. 

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο

Μιλώντας στο Mega, η Δέσποινα μίλησε για τη γνωριμία της με τον Ντέιβιντ και τη μετακόμιση στη Λετονία: «Γνωριστήκαμε το 2017 μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών. Εκείνος δούλευε στην Αθήνα σε call center. Μέχρι το 2019 πηγαινοερχόμασταν στο εξωτερικό και πίσω στην Ελλάδα συνέχεια, μέχρι που αποφασίσουμε να έρθουμε στη Λετονία το 2020».

«Ο λόγος για τον οποίο ήρθα στη Λετονία είναι το αγόρι μου, εκείνος είναι από εδώ, γι' αυτό και μας φάνηκε πιο εύκολο να έρθουμε σε έναν τόπο που κάποιος από εμάς ξέρει και δεν είμαστε και οι δύο άγνωστοι».

Είπε επίσης πως η μητέρα της στήριξε την επιλογή της: «Ήταν κυρίως κίνητρο της μαμάς μου, γιατί όταν ήμουν εδώ το 2019 είδε ότι ήμουν πολύ χαρούμενη. Μου είπε "θα έχεις πάντα εδώ ένα σπίτι, θα σε αγαπάμε. Γύρνα όποτε θες αλλά αν είναι αυτό που αγαπάς, κάνε αυτό που νομίζεις"».

Αγρότες και Youtubers

Περιγράφοντας πώς έκαναν το ξεκίνημά τους, η Δέσποινα είπε: «Βρήκαμε αυτό το σπίτι εδώ με 213.000 ευρώ. Ήρθαμε και αρχίσαμε κατευθείαν να το ανακαινίζουμε με πολύ χαμηλό budget. Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν είχαμε μέσα νερό, δεν είχαμε θέρμανση ή κάπου να κοιμηθούμε. Δύο μήνες μετά είχαμε το δικό μας κατοικίσιμο δωμάτιο και το μπάνιο, ενώ τα δώματα του σαλονιού και της κουζίνας μπήκαν τον τελευταίο έναν χρόνο».

Το ζευγάρι συμπληρώνει μεγάλο μέρος του εισοδήματός του μέσω του καναλιού τους στο Youtube, όπου καταγράφουν την καθημερινή τους ζωή, αλλά και μέσω merchandize που προωθούν: «Από αυτό ζούμε (Youtube), και τυπώνουμε φούτερ και μπλουζάκια. Αλλά κυρίως ναι, επειδή είχαμε και οι δύο αυτό το όνειρο να κάνουμε Youtube, αρχίσαμε και ανεβάζαμε κάποια αστεία βίντεο, και μετά καταλήξαμε να κάνουμε βίντεο γενικά με τη ζωή μας εδώ».

Όταν ρωτήθηκε αν της λείπει η Ελλάδα, απάντησε: «Η Ελλάδα μου λείπει κάποιες φορές, κυρίως το φαγητό της Ελλάδας γιατί εδώ στα βόρεια είναι τελείως διαφορετικό. Έρχεται κυρίως η μητέρα μου, της αρέσει και εκείνης πάρα πολύ η ηρεμία εδώ, και φέτος το καλοκαίρι ήρθε πρώτη φορά ο αδερφός μου».

Τέλος, μίλησε για το πώς έχει προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα: «Τη ζωή που κάνω εδώ δεν τη φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αγαπούσα πάντα τα ζώα, ξεκινήσαμε με κατσίκες και μετά ήρθαν οι κότες και οι χήνες. Είναι σχετικά πολύ ήρεμη ζωή, η ηρεμία μου κάνει πολύ καλό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA