Μενού
evi vatidou
Εύη Βατίδου - Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

H Εύη Βατίδου μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για το επεισόδιο με τη μηχανή στο οποίο ενεπλάκη το περασμένο Σάββατο (11/11) λέγοντας μάλιστα ότι σκέφτηκε μήπως «της την είχαν στημένη».

Όπως μετέδωσε το ΜΕGA, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, σχολίασε σχετικά με το περιστατικό:

«Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα, ο νόμος θα δείξει. Όταν έρθει κάποιος νύχτα στο τζάμι του αυτοκινήτου, θα πεις και ‘’καλωσήρθατε’’; Δεν έκανα σκέψεις εκείνη την ώρα. Του είπα "ποιος είσαι εσύ;" Στην αρχή σκέφτηκα μήπως μου την είχανε ψιλοστημένη».

«Αυτονόητο που με βοήθησε ο Κούγιας»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τα νομικά της θέματα και πόσο σημαντικό είναι αυτό για εκείνη.

«Θα μου έκανε εντύπωση εάν δεν δεχόταν να το κάνει. Ήμουν σίγουρη ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα καμία αμφιβολία. Το θεωρώ αυτονόητο».

Σε ερώτηση για το εάν επικοινώνησε με την άλλη πλευρά, η Εύη Βατίδου απάντησε αρνητικά ενώ αναφέρθηκε στο κατά πόσο υπάρχει κάποιου είδους «επανασύνδεση» με τον γνωστό ποινικολόγο.

«Το αφήνω πίσω μου όλο αυτό. Ο Αλέξης έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Έδειξε ενδιαφέρον (σ.σ ο Αλέξης) για εμένα, χάρηκαν και τα παιδιά. Δεν με γοητεύει αυτό αλλά με ευχαριστεί. Κατά κάποιο τρόπο επανασύνδεση είναι, μιλάμε 3-4 φορές την ημέρα» είπε η Εύη Βατίδου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA