Μενού
Εύη Βατίδου
Εύη Βατίδου | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου, μετά την απολογία της για το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Γλυφάδα.

Η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας μίλησαν στο MEGA για τα όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα, ενώ η ίδια εκπομπή αποκάλυψε τα πρώτα λόγια του οδηγού της μηχανής για το περιστατικό. Σημειώνεται ότι μία 57χρονη γυναίκα, η οποία επέβαινε στη μηχανή, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Τα πρώτα λόγια του οδηγού της μηχανής

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο LiveNews, ο οδηγός της μηχανής περιέγραψε τα εξής: «Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένα».

«Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη, όμως, δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ. Η σύντροφός μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα», ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA