Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στη Χασιά, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού στην εφημερίδα «On Time».
Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 10, ενώ τα παιδιά του νομικού, ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη, απουσίαζαν από την τελετή. Κουμπάρος τους έγινε ένας από τους πιο καλούς φίλους του Κωνσταντίνου Πλεύρη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Μετά το αινιγματικό tweet του Θάνου Πλεύρη, η Φένια Πλεύρη αντιμετώπισε τον γάμο με χιούμορ. Μέσω Instagram Stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Πλεύρης σε ανάρτησή του, αφού έγινε γνωστό ότι ο πατέρας του παντρεύτηκε, αρκέστηκε να γράψει: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».
- Ο κώδικας μεταξύ Μητσοτάκη και Δένδια, η περίσκεψη για τις Aspides και η παρέμβαση για το πετρέλαιο
- Μπακογιάννη κατά Σαμαρά: «Περίμενα να έχει περίσσευμα καρδιάς να πει ότι σωστά οχυρώσαμε την Κύπρο»
- Ο μουλάς που αγαπούσε τα βιβλία: «Διαβάστε Ουγκώ για να καταλάβετε πολλά»
- Η πρόταση στον Βασίλη Μπισμπίκη για μια νέα κρητική βεντέτα και οι άλλες δύο μεγάλες παραγωγές του MEGA
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.