Μενού
Τζόρτζια Σιακαβάρα-Κωνσταντίνος Πλεύρης
Τζόρτζια Σιακαβάρα-Κωνσταντίνος Πλεύρης | (NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ)
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στη Χασιά, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού στην εφημερίδα «On Time».

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της ότι ο γάμος έγινε τη Δευτέρα (18/12). Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 10, ενώ τα παιδιά του νομικού, ο Θάνος και η Φένια, απουσίαζαν από την τελετή.

«Η δική μου εκτίμηση γιατί αποφάσισαν να παντρευτούν τόσο μυστικά και όπως ανέφερε και η κυρία Σιακαβάρα στην επικοινωνία μας ήταν πως δεν ήθελε την έκθεση της τελετής αυτής. Ήταν σε στενό κύκλο και τα παιδιά του κ. Πλεύρη απουσίαζαν. Όπως είπε η κ. Σιακαβάρα “ήταν εκεί όλοι όσοι χρειάζονταν», τόνισε η δημοσιογράφος.

Κουμπάρος τους έγινε ένας από τους πιο καλούς φίλους του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Απούσα όμως από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της νύφης αφού διάφορα προβλήματα υγείας δεν της επέτρεψαν να παραστεί στον γάμο.

Το πρωτοσέλιδο της «On Time» για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Γεωργία Σιακαβάρα
Το πρωτοσέλιδο της «On Time»

«Δεν ξέρουμε αν ήταν καλεσμένοι. Εξάλλου, ο Θάνος Πλεύρης σε συνεντεύξεις του πως οι σχέσεις του δεν είναι καλές. Είναι διαφορετικό να έχεις προσκληθεί στο γάμο του πατέρα σου και να μην πας και άλλο να μην σε έχουν καλέσει και να το μαθαίνεις από ένα πρωτοσέλιδο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί έχει συμβεί… Μόνο οι ίδιοι ξέρουν» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA