Μενού
xeimarros.jpg
Χείμαρρος. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

H αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία με τον σύζυγό της, το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρή σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε, μετά από έρευνες των πυροσβεστών της ΕΜΑΚ και των αστυνομικών, για τον εντοπισμό του ζευγαριού, που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Το όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή, εξακολουθεί να αγνοείται.

Ηλεία: Οι έρευνες εντοπισμού

Στις έρευνες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να συνδράμουν στις προσπάθειες και δύτες.

Υπενθυμίζεται ότι καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες.

Ηλεία: Τι συνέβη

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ζευγάρι πιθανότατα επιχείρησε να διασχίσει γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν ήταν εφικτό ούτε να ανοίξουν οι πόρτες του ΙΧ

Κατά τις ίδιες πηγές, οι επιβαίνοντες ζήτησαν βοήθεια και οχήματα του δήμου έσπευσαν στο σημείο.

Ωστόσο, το κράσπεδο έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο ilialive.gr ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό ενώ κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA