Πέθανε, όπως μεταδίδει το lamianow.gr, η 80χρονη γυναίκα στη Λαμία η οποία είχε χτυπηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από τράγο και έδινε τις τελευταίες ημέρες «μάχη» για τη ζωή της.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά για το συμβάν στη Λαμία, η ηλικιωμένη δεν πέθανε από τα τραύματα που της προκάλεσε ο τράγος, αλλά από βαριά λοίμωξη αφού είχε μολυνθεί με μικρόβιο πυόδους στρεπτόκοκκου.
Πρόκειται συγκεκριμένα για μία σπάνια επιπλοκή, από την οποία είχε «χάσει» τη ζωή του ακόμη ένας άνθρωπος στην ίδια τοπική κοινότητα.
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση της 80χρονης στη Λαμία, που χτυπήθηκε από τον τράγο, έφτασε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου της πόλης, αφού είχε νοσηλευτεί για τρεις ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Η κατάσταση της ήταν ήδη σοβαρή αφού έφερε μεγάλο χτύπημα από την μασχάλη και κάτω στα πλευρά με φλεγμονή, βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και σηπτικό σοκ.
Η ηλικιωμένη στη Λαμία νοσηλεύονταν για μία εβδομάδα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τελικά, η 80χρονη δεν τα κατάφερε.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.