Μενού
Νοσοκομείο Βέροιας
Νοσοκομείο Βέροιας
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει η υπόθεση θανάτου του 6 μηνών βρέφους στην Ημαθία, που άφησε την τελευταία του πνοή άγρια κακοποιημένο από την 37χρονη μητέρα του.  

Η μητέρα κρατείται από χθες, Τρίτη (9/1), το μεσημέρι στην Ασφάλεια Ημαθίας και αναμένεται να κινηθεί η σχετική διαδικασία για την άσκηση δίωξης και απολογία της.

Η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν φαίνεται να είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα.

Έχει άλλα δύο παιδιά, 7 και 6 ετών, που ήταν μάρτυρες του περιστατικού και ήταν εκείνα που φαίνεται ότι κάλεσαν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γυναίκα, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, φαίνεται ότι ήταν σε διάσταση από τον σύζυγό της τον τελευταίο μήνα αλλά και φέρεται να είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να είχε και επιλόχειο κατάθλιψη. 

Μετά τη σύλληψή της, φαίνεται ότι είπε στις Αρχές ότι «δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ». Όταν ρωτήθηκε αν αυτό το πρόσωπο ήταν τρομακτικό, απάντησε πως ήταν «όμορφο». 

Η οικογένειά της, που μένει σε διπλανό σπίτι και έτρεξε σε βοήθεια του βρέφους, είναι συντετριμμένη από τις εξελίξεις.

Ο κ. Βαλάντης Αθανασιάδης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακροχωρίου, όπου τελέστηκε το έγκλημα, επεσήμανε στο ίδιο μέσο πως όλο το χωριό είναι «σε κατάσταση σοκ».

Ερωτώμενος για την 37χρονη σημείωσε πως ήταν γνωστό πως «είχε κάποια προβλήματα. (...) Την παρακολουθούσε κάποιος γιατρός, δεν ξέρω αν είχε μπει σε κάποιο ίδρυμα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA