Μενού
Νοσοκομείο
Νοσοκομείο | EUROKINISSI/POOL INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ
  • Α-
  • Α+

Βρέφος 6 μηνών από το Μακροχώρι της Βέροιας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της σήμερα, Τρίτη (9/1), το μεσημέρι χωρίς να έχει σφυγμό. Η μητέρα του παιδιού κρατείται και ανακρίνεται, καθώς το μωρό ήταν κακοποιημένο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το veriotis.gr, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο από τους παππούδες του, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Είχαν καλέσει ασθενοφόρο στο σπίτι, αλλά τελικά αποφάσισαν να το μεταφέρουν μόνοι τους στο νοσοκομείο.

Το αγοράκι, παιδί της κόρης τους, έφερε τραύματα στον θώρακα, όπως μεταφέρει το Mega, και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, κάτι που, όμως, κατέστη αδύνατο.

Συνελήφθη η 37χρονη μητέρα του βρέφους

Σύμφωνα με τον Alpha, η 37χρονη μητέρα του παιδιού, που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, είναι στα χέρια των Αρχών και ανακρίνεται για τον ξυλοδαρμό του.

Ειδικότερα, ο σταθμός μετέφερε πως η γυναίκα, που έχει άλλα δύο παιδιά 7 και 6 ετών, άρχισε να χτυπά το μωρό μπροστά στα μάτια και των άλλων ανηλίκων.

Εκείνα φοβήθηκαν και έτρεξαν στο σπίτι της θείας τους, που είναι απέναντι από το οίκημα που μένουν. 

Όταν οι συγγενείς πήγαν στο σπίτι, βρήκαν το μωρό κακοποιημένο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. 

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι η 37χρονη έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA