Μενού
mpoulntoza.jpg
Μπουλντόζα. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία και με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και το Αστυνομικό Τμήμα Στηλίδας εξαρθρώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην κλοπή μηχανημάτων έργων μεγάλης αξίας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων δύο άνδρες, ενώ ταυτοποιήθηκαν επιπλέον δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία κόρη του ενός δράστη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένων κλοπών.

Τα έστελναν στην Αλβανία

Όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον περασμένο Σεπτέμβριο, διαθέτοντας κατάλληλη τεχνογνωσία και μέσα, ενώθηκαν με σκοπό την κλοπή μηχανημάτων έργων από διάφορες περιοχές της χώρας.

Απώτερος στόχος τους ήταν να μεταφέρουν τα κλεμμένα μηχανήματα έργων στην Αλβανία, όπου θα τα μεταπωλούσαν, αυτούσια ή ως ανταλλακτικά, προσδοκώντας μεγάλα κέρδη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA