Μέσα στον τρόμο ζούσε 22χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ο πρώην σύντροφός της φέρεται ότι την απειλούσε και είχε «στήσει καρτέρι» έξω από το σπίτι της.
Η νεαρή κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, σε τηλεφωνικές κλήσεις ο 24χρονος ήταν «εκτός εαυτού» και ζήτησε βοήθεια.
Σύμφωνα με το cretalive.gr περιπολικό έφτασε λίγο αργότερα στο σημείο όπου βρισκόταν η 22χρονη με τους αστυνομικούς να τη συνοδεύουν στο Αστυνομικό Τμήμα για την προστασία της.
Όταν άρχησαν να αναζητούν τον 24χρονο, όντως τον εντόπισαν έξω από το σπίτι της 22χρονης. Κατά τον έλεγχο που του έκαναν είχε κρύψει ένα μαχαίρι στα άρβυλα που φορούσε, ενώ άλλο ένα είχε στο αυτοκίνητό του.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Υπό εξέταση η αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισής του από τον Άρειο Πάγο
- Μαρία Καρυστιανού: Οι συμβολισμοί στα αποκαλυπτήρια του κόμματος, οι στόχοι και οι κόκκινες γραμμές
- Καιρός: Συνεχίζονται οι μπόρες και οι καταιγίδες - Το Σάββατο η πιο δύσκολη μέρα σύμφωνα με τον Μαρουσάκη
- Η άγρια δολοφονία του Νικηφόρου Μανδηλαρά που από την χούντα χαρακτηρίστηκε ατύχημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.