Μενού
Ο Χρήστος στο Ηράκλειο σκεπάζει σκύλο
Ο Χρήστος στο Ηράκλειο σκεπάζει σκύλο εν μέσω βροχής | cretalive.gr
  • Α-
  • Α+

Συγκινητικές στιγμές καταγράφηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ. Χρήστος, άστεγος στην πόλη, αδιαφορώντας για τη δική του υγεία αποφάσισε να σκεπάσει με το μπουφάν του –εν μέσω βροχής– το αγαπημένο του τετράποδο φίλο που ακούει στο όνομα «Μαρία».

Όπως αναφέρει το ίδιο τοπικό μέσο, ο κ. Χρήστος έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη σκυλίτσα του, καθώς με τα λίγα λεφτά που συγκεντρώνει από την επαιτεία, σπεύδει να της αγοράσει φαγητό.

Στο ίδιο μήκος αλληλεγγύης, αδιαφόρησε και για τον εαυτό του, προσφέροντας στην αγαπημένη του φίλη το μπουφάν του για να μην κρυώσει στο παγωμένο πεζοδρόμιο του Ηρακλείου.

Ο κ. Χρήστος από το Ηράκλειο, παρά το στίγμα και τα όσα –πικρόχολα– ακούγονται για τον ίδιο, έδωσε σε όλους μας ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης. Ελπίζουμε το μέλλον να τον ανταμείψει, έστω και στο ελάχιστο, για το γεγονός ότι αποφάσισε να προστατεύσει την αδύναμη φίλη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA