Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο το περιστατικό με την επίθεση ενός 14χρονου στον γυμνασιάρχη του σχολείου του, τον οποίο χτύπησε και του προκάλεσε ελαφρά τραύματα.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ανήλικος μαθητής εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και να δηλώνει μετανιωμένος.
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες,, ο γυμνασιάρχης δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και δεν σκοπεύει να υποβάλει μήνυση, αλλά αυτό είναι κάτι που θα διαπιστωθεί στη συνέχεια.
Ο πατέρας του μαθητή, που φοιτά στην Β' τάξη του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου, συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Όπως είπε για την επίθεση ο ίδιος ο γυμνασιάρχης στους συναδέλφους του, ο μαθητής τον κατηγορούσε ότι την προηγούμενη ημέρα είχε ενημερώσει τους γονείς του για τη συμμετοχή του στην κατάληψη την οποία τελούσε το σχολείο.
Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του ήταν επιφανειακό και λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο.
Ο 14χρονος φοιτούσε στην ουσία μόλις λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο σχολείο, αφού είχε πάρει μεταγραφή από άλλο, επίσης εντός του Ηρακλείου.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Παναγόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τα αδήλωτα εισοδήματα - «Μακάρι να είχα 3 εκ. ευρώ»
- Συγκλονίζει η Ηλιάδη για την κακοποίηση από τον Λαζαρίδη: «Φοβόμουν για το παιδί που είχα στην κοιλιά μου»
- Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει κι αυτός ζήτησε 1.000€ για συνέντευξη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.