Μενού
panellinies-nautiko-dikaio
Πανελλήνιες | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αυλαία σήμερα στα μαθήματα προσανατολισμού για τα ΓΕΛ, καθώς οι υποψήφιοί τους για την Τριτοβάθμια εξετάζονται σήμερα (12/6) στα τελευταία τρία για τις Πανελλήνιες 2024.

Συγκεκριμένα, οι εξεταζόμενοι των ΓΕΛ θα δοκιμάσουν τις «δυνάμεις» τους σήμερα σε Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Μπορείτε να δείτε τα θέματα εδώ

Δείτε τις απαντήσεις στην Ιστορία

Δείτε τις απαντήσεις στη Φυσική

Δείτε τις απαντήσεις στην Οικονομία

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Σχολιασμός για τις σημερινές εξετάσεις

Αναλυτικός σχολιασμός θεμάτων για την Ιστορία:

Σχολιασμός θεμάτων για τη Φυσική:

 

Αναλυτικός σχολιασμός θεμάτων για την Οικονομία:

Πανελλήνιες 2024 - Φινάλε για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Τα τελευταία μαθήματα Προσανατολισμού δίνουν σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι σήμερα θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Υπενθυμίζεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA